Personal Training Westland

Compound B – Jouw Boutique Gym

Wil je fit worden en/of blijven zonder na te denken over welke oefeningen daar voor nodig zijn? Neem dan een Personal Training bij Compound B Westland! In onze sportschool kun je onder begeleiding trainen met maximaal 5 personen. Doordat je alleen (1 op 1) of in een kleine groep traint krijg je persoonlijke aandacht. Zo weet je zeker dat je techniek goed is en je alles uit je training haalt. Tijdens een personal training werk je harder en effectiever omdat jouw trainer je uitdaagt en begeleidt. Wil jij dit ervaren? 


Daarnaast word je door de groep tijdens small group training gemotiveerd om door te gaan en je grenzen te verleggen. Wel op een leuke en sportieve manier natuurlijk! Wil je de gym liever exclusief reserveren voor jezelf, samen met vrienden of met je collega’s? Dat kan ook! Je kunt de ruimte zelfs reserveren voor een eigen evenement of teambuilding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

STAP 1

Maak een account aan

STAP 2

Koop de gratis proefles in de shop

STAP 3

Plan jouw proefles in via de planning!

Personal trainer Westland

Compound B trekt je over de streep

Door te kiezen voor een personal trainer zet je een stok achter de deur. Als de afspraak gepland is, kan je niet anders dan van de bank afkomen. Een no-show is geen optie! Jouw Compound B trainer zorgt ervoor dat je net die extra push-up doet of een zwaardere kettlebell pakt, maar ook dat je juist niet té ver gaat. Je wordt uitgedaagd, staat versteld over wat je in huis hebt en vindt een manier van trainen die bij je past.

Onze trainers zorgen voor een persoonlijk plan zodat je jouw doel bereikt. Wat dat doel is… vertel het ons! Dan zoeken wij een professionele en gespecialiseerde trainer. Wil je groter, ronder, fitter of scherper worden?

Neem dan 1 op 1 personal training bij Compound B! Het trainingsschema wordt specifiek voor jou opgesteld, zodat het precies aansluit bij jouw wensen. Daarnaast krijg jij de volledige aandacht om te zorgen dat je de perfecte techniek hebt tijdens het uitvoeren van de oefeningen

Liever personal training in een kleine groep? Kies dan voor de verschillende small group trainingen: bodybuilding training, BBB training, HIIT of de ondernemer training.

3 liftplatforms
4 cardio apparaten
12 Barbells
Schijven 1,25 - 20 kg
Dumbbells 1 - 40 kg
Kettlebells 2 - 40 kg
2 klimtouwen
1 sprinttrack

Crossfit Westland

Ontdek onze HITT 

Denk je erover na om te gaan crossfitten of soortelijke intensieve trainingen te doen? Leuk! Dan is onze HIIT (Hoge Intensiteit Interval Training) misschien iets voor jou. Tijdens deze training komen veel crossfit elementen terug. Ook baseren we de HIIT op oefeningen van defensie. Bij HIIT en crossfit wordt hoge intensiteit afgewisseld met een kort rustmoment. Door deze vorm van training neemt je vetpercentage snel af terwijl je spieren alleen maar versterken. Tijdens het uitvoeren van een oefening geef je alles wat je hebt!

Kom je er niet uit? 

Bekijk het onderstaande filmpje met een stap voor stap uitleg.

Andere vragen?