Home – goed

Fit worden & blijven bij Compound B.

Wij zijn Compound B

jouw boutique gym.

Compound B is de nieuwste, luxe boutique gym gevestigd in Naaldwijk. We willen de wensen van iedere sporter laten uitkomen in een uniek en innovatief concept met als doel: fit worden en fit blijven! Kies uit onze drie concepten en ga voor een gezonde levensstijl!
personen-02
SMALL GROUP TRAINING

Sport in een groep van 3 tot 5 personen onder persoonlijke begeleiding van een trainer. De voordelen van personal training in een voordeliger jasje. 

personen-01
PERSONAL TRAINING

Sport alleen of met partner onder nauwe begeleiding van een personal trainer. Reserveer jouw uren wekelijks voor een ultieme houvast – geen excuses meer!

Home – goed
PRIVATE GYM

Krijg toegang tot de compleet uitgeruste ruimte van Compound B, om zonder begeleiding te sporten. Geen afleiding en complete vrijheid. Eindelijk je eigen private gym!

Waar wacht je op?

schrijf je direct in.

STAP 3

Schrijf je in voor een activiteit in de planning en sporten maar!

Small group training

in een groep van 3 tot 5 personen.

Heb jij moeite om jezelf te motiveren met sporten? Wil je echt resultaat behalen en heb je een stok achter de deur nodig? Kies dan voor small group trainingen!

In één uur word je onder leiding van een toptrainer getraind in een groep van 3 tot 5 personen. Of je nu voor het eerst in een sportschool komt of dat je juist op zoek bent naar een nieuwe uitdaging; met deze trainingen word je gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen. 

>   Check de trainingen en tarieven
Small-group
DSC_0724 copy

Personal training

alleen of met partner.

Train jij het liefst zonder andere sporters om je heen? Wil jij de optimale begeleiding krijgen? Neem dan personal training bij Compound B! Een trainingssessie duurt 60 minuten en kan in samenspraak met de trainer ingepland worden. Geen excuses meer, op deze manier haal je het maximale uit elke training! 

>   Check de tarieven

Private gym

zonder afleiding of begeleiding.

Vind jij het heerlijk om zelfstandig te trainen? Heb jij geen probleem om jezelf te motiveren, maar erger je je in een conventionele sportschool? Denk hierbij aan gluurders, spiegelkijkers, ongemotiveerde kletsers, wachttijden bij apparaten, verouderde apparatuur, vervelende muziek, en ga zo maar door. In onze gym is dit niet aan de orde en bepaal jij zelf met wie en hoe er wordt getraind.

>   Check de trainingen en tarieven
3 liftplatforms
4 cardio apparaten
12 Barbells
Schijven 1,25 - 20 kg
Dumbbells 1 - 40 kg
Kettlebells 2 - 40 kg
2 klimtouwen
1 sprinttrack

Jouw concept

kom maar op!

Ben jij een personal trainer die gebruik wil maken van onze ruimte? Heb je een sportschool en wil je jouw personal trainingen geven in Compound B? Ben je ondernemer en wil je een team building sessie houden in de ruimte? Bij ons is alles mogelijk. Wij werken graag samen en gunnen iedereen succes. Neem contact met ons op om jouw idee te bespreken en wellicht komt jouw unieke concept in onze planning.