Home

Creëer de beste
versie van jezelf.

Wij zijn Compound B

jouw boutique gym.

Compound B is een luxe boutique gym gevestigd in Naaldwijk. We willen de wensen van iedere sporter laten uitkomen in een uniek en innovatief concept met als doel: fit worden en/of fit blijven! Dit doel willen we behalen door middel van 3 verschillende activiteiten:

1. Private gym (zelfstandig trainen met maximaal 5 personen)
2. Small group training (onder begeleiding trainen met maximaal 5 personen)
3. Jouw concept (huur van de ruimte waarbij jij kunt bepalen wat je gaat doen)

Geen grote groepen, maar een kleinschalige aanpak in combinatie met hoogwaardige apparatuur zorgt voor de luxe en flexibiliteit die jij mist in je huidige sportschool.

Private gym

Vind jij het heerlijk om zelfstandig te trainen? Heb jij geen probleem om jezelf te motiveren, maar erger je je in een conventionele sportschool? Denk hierbij aan gluurders, spiegelkijkers, ongemotiveerde kletsers, wachttijden bij apparaten, verouderde apparatuur, vervelende muziek, en ga zo maar door. In onze gym is dit niet aan de orde en bepaal jij zelf met wie en hoe er wordt getraind.

3 liftplatforms
4 cardio apparaten
12 Barbells
Schijven 1,25 - 20 kg
Dumbbells 1 - 40 kg
Kettlebells 2 - 40 kg
2 klimtouwen
1 sprinttrack

De ruimte van Compound B is geschikt voor maximaal 5 personen en zeer compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een goede, complete workout. Een uur private gym kost 2 credits. Via de app koop je deze credits en vervolgens reserveer je het tijdvak waarin je wilt sporten. Jouw trainingsmaatjes kunnen uiteraard ook een plekje reserveren. Je kan bovendien zien wie zich nog meer hebben ingeschreven voor dat moment. Je treft gelijkgezinde sporters en een ruimte waar geen trainer aanwezig is, waardoor jij lekker ongestoord je ding kan doen! Tijd om te knallen!

Wil je echter genieten van complete vrijheid en de ruimte exclusief reserveren voor jezelf, je vriendengroep, je vriendinnengroep, je businessclub, je collega’s of je werknemers? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

per 4 weken

per 4 weken

per 4 weken

per 4 weken

Small group training

Heb jij moeite om jezelf te motiveren met sporten? Wil je echt resultaat behalen en heb je een stok achter de deur nodig? Kies dan voor een van de vier soorten small group trainingen: Ondernemers training, Bodybuilding training, BBB training en HIIT training. In één uur word je onder leiding van een toptrainer getraind in een groep van 5 personen. Of je nu voor het eerst in een sportschool komt of dat je juist op zoek bent naar een nieuwe uitdaging; met deze trainingen word je gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen.

Training ondernemer

Word scherper met onze Ondernemers Training.

Een speciale training voor ondernemers om mentaal en fysiek een topconditie te krijgen en te behouden. Dit is dé sportieve businessclub!

Training bodybuilding

Word groter met onze Bodybuilding Training.

Voor de mannen en vrouwen die echt willen groeien. Met hoge gewichten en lage herhalingen bereik je het gewenste resultaat.

Banner 3 - training BBB

Word ronder met onze BBB Training.

Een vaak gewilde training speciaal voor de dames waar extra wordt gefocust op het strakker krijgen van de benen, billen en buik.

Banner 2 - training HIIT

Word fitter met onze HIIT Training.

Voor iedereen die simpelweg volledig afgemat wilt worden. Dit doen we aan de hand van een hoge intensiteitstraining gebaseerd op trainingen uit defensie.

Een uur small group training kost 5 credits. Via de app koop je deze credits en vervolgens reserveer je het tijdvak waarin je wilt sporten. Jouw trainingsmaatjes kunnen uiteraard ook een plekje reserveren. Je kan bovendien zien wie zich nog meer hebben ingeschreven voor dat moment. Tijd om te knallen! Na de training is er een mogelijkheid om je trainer te beoordelen. Zo staan we open voor feedback en garanderen we de beste kwaliteit.

Ook hier staan we volledig open voor specifieke wensen. Wil je trainen met je eigen groep of ben je op zoek naar een specifieke training? Laat het ons weten, wij gaan op zoek naar een gespecialiseerde trainer en plannen een tijdvak voor je in!

per 4 weken

per 4 weken

per 4 weken

per 4 weken

Personal training

Train jij het liefst zonder andere sporters om je heen? Wil jij de optimale begeleiding krijgen? Neem dan 1 op 1 personal training bij Compound B! Tijdens deze trainingen ben jij samen met een trainer aan het werk om jouw doelen te bereiken. Het trainingsschema wordt specifiek voor jou opgesteld, zodat het precies aansluit bij jouw wensen. Daarnaast krijg jij de volledige aandacht om te zorgen dat je de perfecte techniek hebt tijdens het uitvoeren van de oefeningen. 1 trainingssessie duurt 60 minuten en kan in samenspraak met de trainer ingepland worden. Geen excuses meer, op deze manier haal je het maximale uit elke training! Wat wordt jouw volgende doel?

Jouw concept

Ben jij een personal trainer die gebruik wil maken van onze ruimte? Heb je een sportschool en wil je jouw personal trainingen geven in Compound B? Ben je ondernemer en wil je een team building sessie houden in de ruimte? Bij ons is alles mogelijk. Wij werken graag samen en gunnen iedereen succes. Neem contact met ons op om jouw idee te bespreken en wellicht komt jouw unieke concept in onze planning.