Landingspagina – ZH

Welkom bij Compound B!

Jouw Boutique Gym

Wat leuk dat je gaat voor een proefles bij Compound B – de nieuwste luxe boutique gym in Naaldwijk. Wij helpen je topfit te worden met onze small group trainingen: sporten met trainer met maximaal 5 personen. Klik op de onderstaande link en volg de 3 eenvoudige stappen hieronder om een proefles van Compound B te ervaren.

STAP 1

Maak een account aan

STAP 2

Koop de gratis proefles in de shop

STAP 3

Plan jouw proefles in via de planning!

Kom je er niet uit? 

Bekijk het onderstaande filmpje met een stap voor stap uitleg.

Naast onze small group trainingen hebben we ook private gym sessies. Vind jij het heerlijk om zelfstandig te trainen? Heb jij geen probleem om jezelf te motiveren, maar erger je je in een conventionele sportschool? Denk hierbij aan gluurders, spiegelkijkers, ongemotiveerde kletsers, wachttijden bij apparaten, verouderde apparatuur, vervelende muziek, en ga zo maar door. In onze gym is dit niet aan de orde en bepaal jij zelf met wie en hoe er wordt getraind.

De ruimte van Compound B is geschikt voor maximaal 5 personen en zeer compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een goede, complete workout. Een uur private gym kost 2 credits. Via de app koop je deze credits en vervolgens reserveer je het tijdvak waarin je wilt sporten. Jouw trainingsmaatjes kunnen uiteraard ook een plekje reserveren. Je kan bovendien zien wie zich nog meer hebben ingeschreven voor dat moment. Je treft gelijkgezinde sporters en een ruimte waar geen trainer aanwezig is, waardoor jij lekker ongestoord je ding kan doen! Tijd om te knallen!

3 liftplatforms
4 cardio apparaten
12 Barbells
Schijven 1,25 - 20 kg
Dumbbells 1 - 40 kg
Kettlebells 2 - 40 kg
2 klimtouwen
1 sprinttrack