Landingspagina

Banner-02 copy
Compound-B-logo-transparant

10 weken traject – Fit Challenge

Wil jij in korte tijd meer kracht, conditie en wat kilo’s kwijt? Daag jezelf uit met de Fit Challenge van Compound B! Geen kans om terug te vallen in oude patronen en een keer echt resultaat behalen zonder motivatie te verliezen. Na 10 weken voel je je fitter, gezonder en slanker. Er zijn nog maar 9 plaatsen beschikbaar!

Banner-02 copy

Fit Challenge: wat houdt dat in?

Gedurende 10 weken ga je de challenge aan met jezelf. Een persoonlijk traject waarin je uitgedaagd wordt om de beste versie van jezelf te worden. 

We beginnen met een intake gesprek. Onze trainer doet een startmeting en daarna kan je aan de slag! 2 keer per week sport je in een small group training onder begeleiding van onze trainer, die precies weet welke oefeningen bij jouw lichaam, gezondheid en doelstellingen passen. Daarnaast is er wekelijks ruimte voor persoonlijke begeleiding om de vorderingen te monitoren. Na 10 weken zetten we het resultaat op een rijtje met een nameting.

10 weken vastigheid
Een startmeting
2 keer per week small group training
Persoonlijke begeleiding
Een nameting
DSC_0817 2 copy

Een small group training?

Compound B is een gloednieuwe boutique gym in Naaldwijk. Hier houden we niet van overvolle sportscholen noch van de kosten van personal training. Daarom sport je bij ons met maximaal 5 fanatiekelingen per tijdslot. Met een 10 weken traject van Compound B ervaar je zo de voordelen van een personal trainer, zonder de hoge kosten. 

In een uur word je onder begeleiding van onze trainer iedere keer weer verrast met een andere reeks van oefeningen. Jong of oud, kort of lang – onze trainer weet iedereen oefeningen aan te passen aan jouw kunnen.

Behoor jij tot de groep gelukkigen?

Voor dit traject is er maar plek voor een beperkt aantal sportievelingen. We hebben op dit moment nog maar 9 plekken te vergeven – doe jij mee? Wij dagen je uit!

Laat hier je gegevens achter en onze trainer neemt contact op om jouw persoonlijke traject te bespreken! Als je twijfelt of vragen hebt, kunnen we natuurlijk in gesprek gaan om te kijken wat het beste bij jouw situatie past.