Private gym

zonder afleiding of begeleiding.

Vind jij het heerlijk om zelfstandig te trainen? Erger je je in een conventionele sportschool? Denk hierbij aan gluurders, spiegelkijkers, ongemotiveerde kletsers, wachttijden bij apparaten, verouderde apparatuur, vervelende muziek, en ga zo maar door. In onze gym is dit niet aan de orde en bepaal jij zelf met wie en hoe er wordt getraind.

hoe werkt private gym? 

Tijdens de private gym uren sport je met maximaal 5 personen tegelijk. In de app kan je de planning inzien en je inschrijven voor een tijdvak naar keuze. Met geluk heb je de gehele ruimte voor jezelf! Je treft anders gelijkgezinde sporters en een ruimte waar geen trainer aanwezig is, waardoor jij lekker ongestoord je ding kan doen! Tijd om te knallen! Welke afspeellijst zet jij op?  

3 liftplatforms
4 cardio apparaten
12 Barbells
Schijven 1,25 - 20 kg
Dumbbells 1 - 40 kg
Kettlebells 2 - 40 kg
2 klimtouwen
1 sprinttrack

Jouw concept

de ruimte voor iets anders gebruiken?

Ben jij een personal trainer die gebruik wil maken van onze ruimte? Ben je ondernemer en wil je wekelijks een uur reserveren voor jouw werknemers? Bij ons is alles mogelijk. Wij werken graag samen en gunnen iedereen succes. Neem contact met ons op om jouw idee te bespreken en wellicht komt jouw unieke concept in onze planning.

Compound-B-icon-transparant-wit

Contact.

Hovenierstraat 101
2671 DB Naaldwijk
Nederland

0174 – 26 10 25 (Nu ook via WhatsApp bereikbaar!)
info@CompoundB.nl