Sportschool Naaldwijk

jouw boutique gym.

Als je op zoek bent naar een kleinschalige sportschool in Naaldwijk waarbij je kunt trainen zonder gluurders, ongemotiveerde kletsers of wachttijden bij de apparaten? Dan ben je bij hovenierstraat 101 aan het juiste adres! Bij Compound B kun je zelfstandig sporten of aansluiten bij de small group trainingen. In de sportschool zijn maximaal 5 personen aan het trainen. Zo kun je ongestoord je ding doen of krijg je persoonlijke aandacht waardoor je het uiterste uit jezelf haalt.

Je kunt samen met je sportmaatje een plek reserveren, gelijkgezinde sporters ontmoeten of voor volledige vrijheid kiezen. Bij Compound B Naaldwijk bepaal je zelf met wie en hoe je traint. Ook kun je naast het opbouwen van je conditie en spiermassa de ruimte reserveren voor bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten of workshops.

Trainen bij de luxe boutique gym Naaldwijk

3 liftplatforms
4 cardio apparaten
12 Barbells
Schijven 1,25 - 20 kg
Dumbbells 1 - 40 kg
Kettlebells 2 - 40 kg
2 klimtouwen
1 sprinttrack

De kleine groepen, vrijheid en hoogwaardige apparatuur geven jou de luxe en flexibiliteit die je in een standaard sportschool mist. Zo beschik je altijd over een complete set van materialen doordat er niet meer dan 5 personen aan het sporten zijn. Om een plek te reserveren gebruik je de app. Je koopt credits, een abonnement of rittenkaart en kiest het tijdvak waarbinnen je wilt trainen. Schrijf jij je in met een sportmaatje of wil je graag ‘rust’ in die ondernemende hersenpan van je? Het kan allemaal. Je kunt reserveren voor private gym of small group training. De small group trainingen waar je aan kan deelnemen zijn: ondernemer training, bodybuild training, BBB training of HIIT. Ben je op zoek naar een andere specifieke training? Laat het ons weten! Dan gaan we voor je op zoek naar een specialiseerde trainer. Bij Compound B bepaal jij de samenstelling van je trainingsschema, -tijd en -ruimte. Wat een luxe hè!

Crossfit in Naaldwijk

Bij crossfit en HIIT (Hoge Intensiteit Interval Training) is de intensiteit essentieel voor een effectieve training. Beide vormen wisselen een intense workout af met korte rustperiodes. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van lichaamsgewicht, kettlebells, stangen en touwen. Onze HIIT trainingen bevatten elementen uit crossfit workouts en zijn gebaseerd op trainingen van defensie. Uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, behendigheid en balans zijn belangrijke aspecten die in de trainingen aan bod komen.

Kom je er niet uit? 

Bekijk het onderstaande filmpje met een stap voor stap uitleg.