10 weken Fit Challenge 

leg de basis voor een gezond jaar.

Wil jij in korte tijd meer kracht, conditie en wat kilo’s kwijt? Compound B begeleidt jou 10 weken lang op het gebied van sport en mogelijk voeding! Geen kans om terug te vallen in oude patronen en een keer echt resultaat behalen zonder motivatie te verliezen. Na 10 weken voel je je fitter, gezonder en slanker.

wat houdt de challenge in?

Gedurende 10 weken ga je de challenge aan met jezelf. Een persoonlijk traject waarin je uitgedaagd wordt om de beste versie van jezelf te worden. We bieden 2 pakketten aan; één pakket inclusief small group trainingen en één pakket inclusief personal trainingen. 

10 weken challenge: small group training

10 weken vastigheid
Start- en nameting
20 small group trainingen

10 weken challenge: personal training

10 weken vastigheid
Intake, start- en nameting
20 personal trainingen

let’s go & schrijf je in!

Compound B is een gloednieuwe boutique gym in Naaldwijk. In een uur word je onder begeleiding van onze trainer iedere keer weer verrast met een nieuwe reeks van oefeningen. Jong of oud, kort of lang – onze trainer weet iedereen oefeningen aan te passen aan jouw kunnen. Bel ons of laat je gegevens achter om eens kennis te maken. 

gratis proefles.

Wil je een keer ervaren wat een small group training inhoudt? Boek een gratis proefles! Maak een account aan in de app, kies in de shop voor de gratis proefles en plan deze in via de planning. Kom je er niet uit? Bel, mail of laat je gegevens achter en we helpen je graag verder. 

Compound-B-icon-transparant-wit

Contact.

Hovenierstraat 101
2671 DB Naaldwijk
Nederland

0174 – 26 10 25 (Nu ook via WhatsApp bereikbaar!)
info@CompoundB.nl