Wij zijn Compound B

jouw boutique gym.

Compound B is een boutique gym gevestigd in Naaldwijk. We willen de wensen van iedere sporter laten uitkomen in een uniek en innovatief concept met als doel: fit worden en/of fit blijven! Dit doel willen we behalen door middel van 4 verschillende activiteiten:

Small group training: onder begeleiding trainen met 3 tot 5 personen.
Personal training: 1 op 1 trainen onder begeleiding van onze personal trainer.
Private gym: zelfstandig trainen in onze luxe ruimte.
Jouw concept: huur van de ruimte, waarbij jij kunt bepalen wat je gaat doen.

Klaar voor de start?

Geen grote groepen, maar een kleinschalige aanpak in combinatie met hoogwaardige apparatuur zorgt voor de luxe en flexibiliteit die jij mist in je huidige sportschool. Schrijf je nu in door de volgende stappen te volgen.

Small group training

Heb jij moeite om jezelf te motiveren met sporten? Wil je echt resultaat behalen en heb je een stok achter de deur nodig? Kies dan voor small group training! Je sport in een groep van 3 tot 5 personen onder begeleiding van een trainer bij onze sportschool in Naaldwijk. In een uur haal je het uiterste uit jezelf.

Standaard staat de full body training op de planning. Maar dat is niet het enige! Heb je interesse in een training gefocust op een specifieke spiergroep, laat het de trainer weten en we maken het mogelijk!

Eén uur small group training kost €18,75. Koop een strippenkaart om zelf te bepalen hoe vaak je traint. Sluit een abonnement af om goedkoper uit te zijn en standaard tijdsloten in te kunnen plannen. 

6592_FDF_210524 kopie

per 4 weken

per 4 weken

per 4 weken

per 4 weken

Personal training

6523_FDF_210524 kopie

Train jij het liefst zonder andere sporters om je heen? Wil jij optimale begeleiding krijgen en werken aan jouw persoonlijke doelen? Neem dan personal training bij Compound B! Je sport alleen of met partner gedurende één uur, wat in samenspraak met de trainer ingepland wordt. Geen excuses meer, op deze manier haal je het maximale uit elke training! 

Een-op-een personal training kost standaard €60,-. Kom je met z’n tweeën, dan hanteren we een kleine meerprijs. Deze sessies plannen we graag met je in op de uren dat het jou of jullie uitkomt. Bel of mail en we helpen je graag verder. 

Private gym

Vind jij het heerlijk om zelfstandig te trainen? Heb jij geen probleem om jezelf te motiveren, maar erger je je in een conventionele sportschool? Denk hierbij aan gluurders, spiegelkijkers, ongemotiveerde kletsers, wachttijden bij apparaten, verouderde apparatuur, vervelende muziek, en ga zo maar door. In onze gym is dit niet aan de orde en bepaal jij zelf met wie en hoe er wordt getraind.

3 liftplatforms
4 cardio apparaten
12 Barbells
Schijven 1,25 - 20 kg
Dumbbells 1 - 40 kg
Kettlebells 2 - 40 kg
2 klimtouwen
1 sprinttrack

De ruimte van Compound B is geschikt voor maximaal 5 personen en zeer compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een goede, complete workout. Een uur private gym kost 2 credits. Via de app koop je deze credits en vervolgens reserveer je het tijdvak waarin je wilt sporten. Jouw trainingsmaatjes kunnen uiteraard ook een plekje reserveren. Je kan bovendien zien wie zich nog meer hebben ingeschreven voor dat moment. Je treft gelijkgezinde sporters en een ruimte waar geen trainer aanwezig is, waardoor jij lekker ongestoord je ding kan doen! Tijd om te knallen!

Wil je echter genieten van complete vrijheid en de ruimte exclusief reserveren voor jezelf, je vriendengroep, je vriendinnengroep, je businessclub, je collega’s of je werknemers? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw concept

6806_FDF_210524 kopie

Ben jij een personal trainer in Westland die gebruik wil maken van onze ruimte? Heb je een sportschool in Naaldwijk of omgeving en wil je jouw personal trainingen geven in Compound B? Ben je ondernemer en wil je een team building sessie houden in de ruimte? Bij ons is alles mogelijk. Wij werken graag samen en gunnen iedereen succes. Neem contact met ons op om jouw idee te bespreken en wellicht komt jouw unieke concept in onze planning.

Compound-B-icon-transparant-wit

Contact.

Hovenierstraat 101
2671 DB Naaldwijk
Nederland

0174 – 26 10 25 (Nu ook via WhatsApp bereikbaar!)
info@CompoundB.nl